16602355_948629958602764_6796777743579065778_o                                                                                                                Samenwerking

Himitsu Garden and Pond is een samenwerking van een aantal koi bedrijven in Europa. Wij bieden u alles op het gebied van vijver, vijveraanleg, tuinaanleg en hoogwaardige Japanse koi!

Onder het kopje “Contact” kunt u alle locaties terugvinden. Onder aan de site vind u bij “Praktische info” ook de openingstijden van alle locaties.

Naast hoge kwaliteit Japanse koi, hebben wij een eigen voerlijn ontwikkeld, inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk onder koi hobbyisten. Meer info over Himitsu Koi Food ® kunt u terug vinden onder het kopje “Producten”.

home1

De naam Himitsu ®

“Himitsu” is het Japanse woord voor geheim. Dit is dan ook de naam van onze kohaku, die we kochten bij een kleine, “geheime”, kweker genaamd Maruboshi Koi Farm. De Maruboshi Koi Farm, geleid door de broers Hoshino, bevindt zich in de Japanse stad Nagaoka.

Himitsu Garden and Pond

Tuin en Vijver
Himitsu Garden and Pond is een bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van koivijvers en Japanse tuinen. Wij bouwen uw droomvijver en Japanse tuin naar uw wensen. Ook in de kleine tuinen van moderne woningen zijn de mogelijkheden van een Japanse tuin immens. Wij toveren uw tuin om in een paradijs, waar u kunt bijkomen na een dag hard werken.

Japanreizenimg_6169

Wij verzorgen twee maal per jaar een goed georganiseerde reis naar Japan, de

oorsprong van Japanse koi. Door onze jarenlange ervaring vinden wij die ene droomkoi waar u al altijd naar op zoek was. Onder onze begeleiding bezoekt u alle topkwekers in het Niigata gebied. Wilt u koi in Japan laten doorgroeien, zogenaamde Azukari, ook dit maken wij voor u mogelijk.

Is het voor u niet mogelijk om deze droomreis te maken, dan kunnen wij voor u op zoek gaan. Geef ons door wat u zoekt en wij vinden uw droomkoi. We hebben een selecte, maar kwalitatief zeer hoge, voorraad aan koi.

IMG_8256IMG_7873IMG_7636img_5784img_6167IMG_8232

Polyester vijvers en maatwerk

We zijn gespecialiseerd in polyestervijver bekleding. Geen enkele vorm is een probleem!

 

 

home7

 

 

Japanse Thee Huizen
In samenwerking met VRchitecture realiseren wij op maat gemaakte Japanse theehuizen. Een uniek ontwerp uitsluitend voor uw tuin ontworpen.

 

 

 

home8

Zieke Koi
Zijn er problemen met uw koi? Neem contact met ons op en wij bezoeken u thuis. Zo hoeft u niet met uw koi te gaan sjouwen. Dit betekent minder stress voor uw koi en een betere beoordeling van de situatie.