DAG 8

Zoals gewoonlijk een vol geplande laatste dag met allemaal kleine dingen die geregeld moeten worden. We hadden bij Kaneko nog een afspraak om tosai te selecteren, die zaten namelijk de vorige keer in de behandeling. Scheppen is dan uiteraard onnodige stress.

IMG_0162

We selecteren een aantal vissen uit een duurder bakje om in de doos erbij te doen. De foto van de doitsu ochiba was helaas een beetje onscherp.

IMG_0234IMG_0239IMG_0240IMG_0242

We hadden hierna nog een afspraak staan met yoshiyuki, eerder deze week hadden we het namelijk gehad over een grote vis. En met groot bedoel ik dan ook ECHT groot!
Kijk en huiver!

IMG_0182 IMG_0186 IMG_0202

Tussen de 94cm en 100cm groot (zie liet zich nogal slecht meten) en slecht 6 jaar oud! Wat een bakbeest en wat een grote kop, schitterend om te zien! Binnenkort is zij te bewonderen in onze winkel in Kerkrade. We hebben een scherpe inkoopprijs gekregen, dus kunnen haar ook tegen een scherpe prijs verkopen!
Bij aankomst kunnen we wel wat hulp gebruiken, want de transport doos weegt maar liefst 65kg!!

Dan naar Maruhiro de azukari regelen, geen tijd voor koffie dit keer helaas. Dan door naar Iwashita waar ik eerder deze week nog wat mooie goromo had zien zitten. Daarnaast selecteren we nog wat andere soorten om de doos vol te maken!

IMG_0208 IMG_0203IMG_0212 IMG_0213 IMG_0216 IMG_0223 IMG_0224 IMG_0228 IMG_0232

We bezoeken nog een aantal kwekers om uiteindelijk af te sluiten waar we begonnen zijn, Kaneko. Ik moet nog  doosjes maken, 1 voor een klant en 1 voor Hoogeveen. Er zit zat vis en we hebben niks anders meer opstaan, dus tijd genoeg om te selecteren. Yasuaki laat ons in alle rust onze gang gaan.

IMG_0243  IMG_0257

Dit was het voor deze reis, bedankt dat jullie ons weer gevolgd hebben. De vissen zullen waarschijnlijk ergens rond 5 april aankomen. Hou onze website in de gaten!
We hebben reeds behoorlijk wat vissen verkocht, maar er is nog zat. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in onze kwaliteit vis!

Bas & Lindsay
Himitsu Kerkrade