DAG 6

Vanochtend zijn we gestart bij Isa waar we jumbo tosai mochten selecteren. Van de 500 in de bak hebben we er 6 geselecteerd, we hebben ontzettend streng moeten selecteren want er zaten ontzettend veel goeie vissen in de bak. Vissen die we normaal zouden selecteren gingen terug de bak in, simpelweg omdat er kleine foutjes opzaten of ze te klein waren. Naast patroon en huidkwaliteit hebben we streng geselecteerd op body en groei potentie. De vissen zijn allemaal tussen de 33 en 40cm en worden met certificaat geleverd!

Op facebook kunt u ook een filmpje terug vinden want ik vind zelf dat de foto’s niet goed de kwaliteit laten zien die ze echt hadden.

IMG_2474 IMG_2491 IMG_2504 IMG_2508 IMG_2532 IMG_2544

Dit zijn de enige aankopen die we vandaag gedaan hebben. We hebben heeel veel rond gereden, veel kwekers gezien en vissen voor klanten op de film gezet.

IMG_2574 IMG_2575 IMG_2577