Dag 1

Na een erg prettige avondvlucht via Zuid Korea zijn we in Tokyo aangekomen. De eerste nacht zijn we in Tokyo blijven slapen om vanochtend vroeg richting Nagaoka te vertrekken. De huurauto stond netjes bij het hotel klaar en daar werd ik wel erg blij van, een Toyota Noah GR! Het verschil met een normale is wel echt goed te merken in de bochten!

Even de spullen in het hotel afgooien en dan onderweg naar de eerste kweker. Meteen maar een flink stuk rijden naar Sekiguchi. Ik kan bij hem altijd goed slagen maar vaak zijn we te laat en is er bijna niks meer. Naast showa maakt hij ook Pearl Ginrin. Meestal zijn die al meteen uitverkocht maar een keer in de zoveel jaar hebben we geluk. Dit jaar hadden we geluk! En dan ook nog eens de kwaliteit die we konden kopen was erg goed, kohaku, sanke en benigoi. Deze vissen doen het ook altijd erg goed op de koishow!