Dag 6

We houden er altijd van als we enthousiaste klanten bij ons hebben. Zo ook onze Jan, we zouden om 8 uur bij het hotel weggaan. Om niet te laat komen had hij zijn wekker om 1 uur ’s nachts gezet, lekker gedoucht en aangekleed, klaar om te vertrekken. Toen hij zijn horloge omdeed kwam hij echter tot de ontdekking dat het toch echt nog midden in de nacht was. Het was niet de wekker die was afgegaan, maar iemand had hem gebeld bleek achteraf….

We hebben vandaag weer aardig was kwekers bezocht waaronder Isa. Wat daar in het oude koihuis rondzwemt is onvoorstelbaar. Showa tot een meter, 40cm breed!

Maar goed, eerst gestart bij Kaneko. We hadden met hem afgesproken nog een keertje terug te komen want hij zou nog vissen uitselecteren. Ondanks dat het niet zijn specialiteit is, komt hij soms onverwacht met variëteiten zoals dit jaar Goshiki. Maar goed dat we nog even terug zijn gegaan!