Koi for sale Maruhiro Koi Farm

Unieke deal

Als gevolg van corona is het heel lastig om naar Japan af te reizen op dit moment. Met heel veel moeite is het wel mogelijk, maar eenmaal binnen is een quarantaine van 2 weken op je hotelkamer verplicht. Behalve het feit dat je gek wordt tussen de 4 muren brengt dit ook nog hoge inkoop kosten met zich mee. Dit zou de gekochte vissen extra duur maken. Wij hebben daarom besloten om voorlopig niet te gaan, maar misschien in het voorjaar, afhankelijk van alle ontwikkelingen.

Uiteraard zorgen wij natuurlijk wel voor nieuwe koi die wij rechtstreeks van de kwekers en via onze agent laten selecteren. Kwaliteit en gezondheid staat bij ons voorop, dus de kwaliteit van de koi zullen zeker niet minder zijn dan wat u van ons gewend bent.

Met Hironori en Saori hebben we een unieke deal kunnen maken. We maken het voor onze klanten mogelijk om koi direct in Japan te kopen tegen zeer scherpe prijzen!

Hoe werkt het?

Elke week krijgen wij foto’s en filmpjes aangeleverd van een aantal vissen. Ze zullen slechts 1 week beschikbaar zijn, daarna komen weer nieuwe vissen ervoor in de plek. De vissen kunnen direct aangekocht worden via onze webshop. Samen met Hironori zorgen wij voor een zeer scherpe prijs, waar we ze normaal niet voor zouden kunnen verkopen. Er zullen koi aangeboden worden in verschillende prijsklassen.

Vanaf dit weekend zullen de eerste vissen online gezet worden!

LET OP:
– Alle aangekochte koi kunnen tot 1 april gratis bij ons overwinteren. Na 1 april rekenen wij €10 per week voor de verzorging.
– Bij de aankoop UITSLUITEND optie AFHALEN kiezen, de vissen zullen niet verstuurd worden.

Alle filmpjes kunt u terugvinden bij elke koi in de webshop!