Alles op het gebied van tuin en vijveraanleg

Himitsu Garden and Pond kan u helpen uw droomtuin te realiseren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuin en vijveraanleg, is geen enkele uitdaging voor ons te groot.

U kunt zelf uw wensen aangeven, wilt u alleen een simpele natuurvijver, een professionele vijver of een complete tuin aangelegd hebben. Ook een zwembad of zwemvijver behoort tot de mogelijkheden.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en een goeie afwerking! Onder het kopje “fotoboek” kunt u enkele van de vele projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Hieronder een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen betekenen.

Tuin aanleg

Van een moderne tuin tot een rustige Japanse tuin. We kunnen dit alles voor u realiseren!

Vijveraanleg

Wij maken vijvers in verschillende stijlen. Een strakke rechthoekige vijver, een natuurlijke vorm of een combinatie van de 2.

Ideeën opdoen? Neem in kijkje in ons fotoboek welke stijl vijver u mooi vindt en bij uw tuin past.

Polyester Maatwerk

Om de vijvers waterdicht te maken, maken wij gebruik van hoogwaardige polyester. Polyester gaat vele malen langer mee dan vijverfolie. Daarbij kunnen we elke vorm maken die we willen. Hierdoor hebben we minder beperkingen in de vorm dan wanneer we met folie zouden werken.

We zien steeds meer dat vijverfolies al na 7 tot 12 jaar problemen beginnen te vertonen doordat de folie gaat krimpen. Lekkages zijn moeilijk op te sporen en nog moeilijker te repareren. Wij geven 30 jaar garantie op het polyesterwerk, mocht er een lekkage ontstaan door bijvoorbeeld storm schade, dan is deze makkelijk op te sporen en te repareren.

Voordelen van polyester:
– Oersterk
– Elke vorm is mogelijk
– Geen plooien
– 30 jaar garantie

Zwembaden en Zwemvijvers